6 C
Lloret de Mar
L'obra infantil de la companyia T-Gràcia, en què un virus ataca els contes.

Un virus ataca els contes i els infants han de buscar solucions

Aquest és el plantejament de l'espectacle familiar “El gran llibre màgic. Un virus ataca els contes!”, d'aquest diumenge al Teatre de Lloret.

L'obra infantil de la companyia T-Gràcia, en què un virus ataca els contes.

Darreres Notícies

La companyia T-Gràcia torna a Lloret aquest diumenge amb l’espectacle familiar “El gran llibre màgic. Un virus ataca els contes!”.

Aquest virus és una nena d’avui en dia que fa un viatge als contes i provoca situacions d’allò més surrealistes. El productor, director i un dels protagonistes de l’obra, Albert Gràcia, posa com a exemples que “tenim caputxetes que parlen a l’inrevés, el Comte Dràcula s’ha quedat cec o hi ha un Gat amb Botes que es pensa que és parent dels Tres Porquets“.

La companyia T-Gràcia serà l’encarregada de fer tornar tots els personatges a les seves històries originals, amb la col·laboració indispensable dels més petits, que hauran de donar solucions i cantar tots plegats. 

Albert Gràcia està convençut que la mainada tindrà “gustimiedo, aquella por o suspens que et dona bon rotllo“. Però no només els més petits gaudiran d’una bona estona, perquè T-Gràcia sempre fa espectacles pensats per a tots els públics.

La funció es farà aquest diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, i el preu de les entrades és de 10 euros, tot i que el pack familiar permet aconseguir entrades a 7 euros a partir de les 4 localitats.

spot_img

El + Vist