14.3 C
Lloret de Mar

Una 20a d’alcaldes i tècnics d’ajuntaments de Polònia visiten Lloret de Mar

És la primera parada d'un recorregut pel territori gironí per conèixer, de primera mà, experiències d'èxit que puguin aplicar als seus consistoris.

Visita dels alcaldes de Polònia
Visita dels alcaldes de Polònia

Darreres Notícies

Una vintena d’alcaldes i tècnics d’ajuntaments de Polònia han estat aquest dilluns a Lloret de Mar. És la primera parada d’un recorregut pel territori gironí per conèixer, de primera mà, experiències d’èxit que puguin aplicar als seus consistoris.

A Lloret han pogut saber, amb tot detall, com es gestiona la destinació des del punt de vista turístic, i han conegut el projecte dels Pressupostos Participats, en què els veïns trien a què es destinen una part dels diners del pressupost municipal. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, n’ha fet una bona valoració.

Explicant com funcionen els Pressupostos Participats (NRLL)

L’any passat van venir una mica més de 40.000 turistes polonesos a passar les seves vacances a Lloret. Un mercat que va a més.

Els representants municipals d’aquest país, que vénen de la zona de Poznan, s’han mostrat especialment interessats en l’especialització del turisme esportiu per part de Lloret. Ho ha confirmat Agnieska Mendeleuska, vicepresidenta de Wokis, l’associació de municipis més antiga i gran de Polònia.

Els representants municipals polonesos van completar la seva estada ahir a Lloret amb una visita al Museu del Mar. Avui seran a Olot i demà a Banyoles. De cara a dijous tornaran a casa seva.

spot_img

El + Vist