21.6 C
Lloret de Mar

Una 30a de lloretencs aniran a veure ‘El jove barber de Sevilla’ a Sant Cugat, dins del programa El Petit Liceu

La representació d'aquest dissabte a Sant Cugat versiona l'òpera de Rossini, adreçada a infants dels 8 als 12 anys.

El jove barber de Sevilla
El jove barber de Sevilla

Darreres Notícies

Una trentena de lloretencs aniran a veure, aquest dissabte, l’òpera El jove barber de Sevilla, de Rossini, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Aquesta sortida complementa el taller que es va fer a principis de febrer a la biblioteca de Lloret, on els més petits van conèixer aquesta òpera de manera molt interactiva. La directora de l’equipament, Hermínia Marco, assegura que l’activitat va anar molt bé. La representació d’aquest dissabte a Sant Cugat és una versió de l’òpera de Rossini adreçada a infants dels 8 als 12 anys. 

Tot plegat forma part d’una prova pilot del Gran Teatre del Liceu, anomenada El Petit Liceu, en què participen set biblioteques de Catalunya. A banda de l’òpera El jove barber de Sevilla, també s’oferiran Els músics de Bremen a l’abril i Acròbata i arlequí al maig.

El jove barber de Sevilla

El protagonista és Figaro, el barber més famós del món. L’astúcia i la imaginació són les seves millors virtuts. Aconseguirà alliberar la bella Rosina de les mans del seu tutor, el doctor Bartolo, perquè es pugui casar amb el comte d’Almaviva? Aquest és el punt de partida d’El Jove barber de Sevilla, l’òpera que compta amb tots els ingredients musicals del compositor Rossini.

spot_img

El + Vist