6.4 C
Lloret de Mar

Una 40a de persones van trobar-se a Lloret en motiu de la ‘instaalbada’, el passat diumenge

L’indret escollit per a fer les fotografies de la sortida del sol va ser la cala dels Frares i, en acabat, els instagramers van anar a fotografiar la Tirada a l'art del Xino-Xano.

Instagramers a la instaalbada de Lloret
Instagramers a la instaalbada de Lloret

Darreres Notícies

Una quarantena de persones d’arreu de Girona i Barcelona van participar a la trobada d’instagramers que es va fer a Lloret diumenge. Consistia en el que s’anomena una instaalbada, és a dir, s’aprofita la sortida del sol per fer fotografies.

L’indret escollit per a aquesta ocasió va ser la cala dels Frares, que, segons una de les organitzadores de la trobada, Àngels Torrens, és un espai molt conegut pels amants de la fotografia. A més, la jornada es va complementar amb la Tirada a l’art del Xino-Xano, que va sorprendre molt a les persones vingudes de fora.

Els organitzadors han quedat molt satisfets de la trobada. De moment no hi ha data per a la propera trobada d’instagramers a Lloret, però consideren que fer-la coincidir amb la Tirada a l’art és tot un encert.

Els instagramers, que van participar en un concurs, venien de Tordera, Cassà, Llagostera, Salt, Sant Joan Les Fonts, Les Olives, Masnou, Barcelona, Castelldefels, Girona i també de Lloret.

spot_img

El + Vist