7.6 C
Lloret de Mar

Una desena de tour-operadors europeus faran parada dijous a Lloret

Estan especialitzats en turisme de reunions i volen conèixer l'oferta especialitzada de la destinació.

El congrés de policies, amb prop de 400 agents, forma part del turisme de congressos.
El congrés de policies, amb prop de 400 agents, forma part del turisme de congressos.

Darreres Notícies

Prop de 70 tour-operadors europeus estan de visita aquesta setmana a Catalunya i dijous faran parada a Lloret de Mar, per conèixer els espais de la destinació per tal de fer-hi congressos o bé esdeveniments, a més de fer una sortida en caiac.

Aquests agents venen de França, Regne Unit, Itàlia, Benelux, països nòrdics i del centre d’Europa, i estan especialitzats en turisme de reunions.

esdeveniment musical a Lloret
Un esdeveniment musical de fa unes setmanes a Lloret de Mar.

Narcís Ferrer, director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), argumenta que és un sector que interessa a Catalunya perquè “aprofita les infraestructures del turisme d’oci i omple les reserves en temporada mitjana i baixa, i van arreu del territori”.

Avui han passat el matí en un centre de convencions a Port Aventura amb empreses catalanes i a la tarda comencen un seguit de viatges pel territori.

Entre els assistents, hi ha Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, que destaca que el grup que vindrà a Lloret el formen una desena de persones dels mercats de França, Alemanya, Polònia i Itàlia. Belisario avança que “comptarem amb 10 compradors de diferents països a Lloret i Costa Brava que coneixeran de primera mà la nostra oferta especialitzada, tant la visita com les reunions amb els compradors són accions que funcionen molt bé”.

L’objectiu és mostrar en aquests professionals que tota Catalunya, i no només Barcelona, és una destinació de primer nivell preparada per acollir turisme de reunions. És un sector que s’està recuperant, que va a l’alça, després del sotrac patit per la pandèmia.

spot_img

El + Vist