7.2 C
Lloret de Mar

Una fuita de gas fa tallar el servei i la circulació a l’avinguda de les Alegries

Ha estat un accident per part d'una màquina excavadora de les obres de Sant Quirze.

El trànsit ha quedat tallat per la fuita de gas, avui a l'avda Alegries
El trànsit ha quedat tallat per la fuita de gas, avui a l'avda Alegries

Darreres Notícies

Un accident per part d’una màquina excavadora ha generat una fuita de gas, que ha obligat a tallar el servei i la circulació aquesta tarda a una part de Lloret de Mar. Segons fonts municipals, els fets han tingut lloc sobre les 15 hores, quan una retroexcavadora ha tallat una canonada del gas en les obres de Sant Quirze, a l’alçada de la rotonda entre l’avinguda de les Alegries i Senyora de Rossell.

servicios profesionales jimenez

Per motius de seguretat, la policia ha tallat el trànsit en aquest indret. També ha demanat als vianants que no sortissin al carrer a causa de la fuita a la via pública, i ha fet tallar el servei de gas, que ha arribat a afectar un màxim de 272 clients. La circulació s’ha reobert una estona més tard i, després de les reparacions del servei per part de la distribuïdora, aquest s’ha restablert entre les 19 i 20 hores. Els barris on s’ha tardat més en recuperar el servei de gas han estat Mas Albó i Puigventós. 

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat, a més dels tècnics del servei de gas, policia local, Bombers i Protecció Civil.

spot_img

El + Vist