17.1 C
Lloret de Mar

Una imatge de Cala Canyelles de Ramon Pujolà guanya el Concurs de Pintura Ràpida del Club Marina Casinet

Albert Giménez ha guanyat el segon premi, Narcís Sala el tercer i Joan Vila el Premi Natura. El Casinet està satisfet de la qualitat, però lamenta la baixa participació, amb 23 obres.

Darreres Notícies

Ramon Pujolà, de Sant Pere de Ribes, ha guanyat el primer premi (dotat amb 1.200 euros) del Concurs de Pintura Ràpida del Club Marina Casinet, que s’ha celebrat aquest diumenge. El seu quadre mostra Cala Canyelles.

Ramon Pujolà, 1r premi (NRLL)

El segon premi (de 1.000 euros) ha estat per Albert Giménez, de Caldes de Malavella, per una panoràmica feta des de la urbanització Rocagrossa.

Albert Giménez, 2n premi (NRLL)

El lloretenc Narcís Sala Gascons ha guanyat el tercer premi (de 800 euros) amb una imatge del carrer Santa Caterina, al nucli antic.

Narcís Sala, 3r premi (NRLL)

Finalment, el Premi Natura (dotat amb 750 euros i atorgat per l’Ajuntament), ha estat pel barceloní Joan Vila, amb una imatge de la platja i, al fons, la roca d’Es Vano i el Castell d’en Plaja.

Joan Vila, Premi Natura (NRLL)

Aquesta ha estat la 24a edició de concurs. El president del Club Marina Casinet, Joan Domènech, en fa una valoració positiva, tot i que lamenta que la participació no hagi estat més elevada. S’hi han presentat 23 obres que quedaran exposades a la Casa de la Cultura fins al 20 d’abril.

spot_img

El + Vist