16.5 C
Lloret de Mar
A banda de parelles, també hi ha trios lingüístics

Una lectura dels ‘Homenots’ que Pla va dedicar a Fabra, per presentar les parelles lingüístiques

La presentació de la campanya, que compta amb 56 participants, es farà avui dijous, a les 19:30 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

A banda de parelles, també hi ha trios lingüístics

Darreres Notícies

Avui es presenten els voluntaris que formaran les parelles lingüístiques, una activitat impulsada per l’Oficina de Català, que posa en contacte catalanoparlants amb persones que volen aprendre la llengua.

En total, per aquesta edició, s’han reunit 56 participants. La idea és que es trobin un cop a la setmana per mantenir una conversa informal i així millorar la fluïdesa a l’hora de parlar català, tal com recorda la directora del centre, Cesca Cornellà.

Eduard Soler

Al llarg del curs, les parelles o grups es trobaran i faran diferents activitats. Enguany, moltes estaran dedicades a Pompeu Fabra, aprofitant que es commemoren els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre, així com el centenari de la seva Gramàtica Catalana. Una d’aquestes propostes es farà durant la presentació d’aquesta tarda: una lectura dels Homenots, que Josep Pla va dedicar al mateix Fabra, amb l’actor i doblador lloretenc Eduard Soler.

La presentació de la campanya es farà aquesta tarda, a dos quarts de vuit, a la sala polivalent de la Biblioteca. És un acte obert a tothom.

spot_img

El + Vist