26.4 C
Blanes
Can Font

Una nova ruta per conèixer el passat indià de Lloret inclou la visita a Can Font

Comença demà i es farà cada dissabte a les onze del matí. Les places s'han de reservar al Museu del Mar (972 36 44 54) o al web de Patrimoni Cultural (patrimoni.cultural.cat).

Can Font

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença una ruta indiana pel centre de la vila amb visita a la casa-museu de Can Font. Es farà tots els dissabtes, a les onze del matí, amb sortida des del Museu del Mar i amb l’objectiu de portar els visitants pel passat indià de la vila.

Es tracta d’explicar les gestes d’aquells lloretencs que a finals del segle XVIII i a principis del XIX van viatjar cap al ‘nou món’ amb la intenció de fer fortuna. Pocs van tornar a Lloret, però els que ho van fer, enriquits, van transformar l’urbanisme, la cultura i la vida de Lloret.

circo de las estrellas

La ruta indiana de Lloret culmina amb una visita guiada a Can Font, recentment inaugurada, que s’ha incorporat al Museu Obert de Lloret, i que és el testimoni de com eren les cases indianes. Actualment és l’única casa d’indians municipal de tot Catalunya que s’ha obert al públic. Construïda l’any 1878, dos anys enrere va passar per un elaborat projecte de rehabilitació que va culminar el passat mes de noviembre amb la inauguració de Can Font.

El regidor de Cultura, Albert Robert, exposa que la ruta s’ha dissenyat per donar a conèixer el patrimoni indià de Lloret. Per a participar-hi, cal fer reserva prèvia al Museu del Mar, al 972 36 44 54 o bé al web de Patrimoni Cultural.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist