7.2 C
Lloret de Mar

Una setantena de lloretencs és a Alemanya amb l’Obreria de Santa Cristina

Es tracta d'una trobada amb altres entitats que tenen en comú la devoció per Santa Cristina.

Ball de Plaça a Ravensburg, ahir
Ball de Plaça a Ravensburg, ahir

Darreres Notícies

Uns 70 lloretencs es troben de viatge fins demà dimarts a Alemanya. Hi duen a terme una estada de cinc dies, de la mà de l’Obreria, amb l’objectiu de mantenir una trobada amb altres entitats que tenen en comú la devoció per Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

La representació lloretenca l’encapçalen Josep Fàbregas i Salvador Palaudelmàs, a més d’altres socis de l’Obreria i de les quatre obreres, que ahir diumenge van oferir el Ball de Plaça a la localitat de Ravensburg.

El viatge ha permès posar en contacte l’Obreria de Lloret amb dues entitats alemanyes, la de Bolsena, amb qui estem agermanats, i alguna més. A més de fer visites turístiques, les comunitats han explicat els diferents costums i tradicions amb què mantenen el culte a Santa Cristina.

La trobada es fa ara, a finals de juny, perquè quan arriba la festivitat, el 24 de juliol, les diferents associacions estan força enfeinades. Recordem que aquesta estada, d’àmbit internacional a Alemanya, és semblant a la que es va dur a terme 5 anys enrere, al 2010.

spot_img

El + Vist