16.4 C
Lloret de Mar

Una vintena de persones del festival Terres Check-in visiten Lloret de Mar

Han vingut per conèixer la trajectòria de la Lloret Film Office i per veure els Jardins de Santa Clotilde i Sa Boadella.

-

Una delegació d’una vintena de persones del festival Terres Check-in ha visitat avui Lloret de Mar per conèixer de primera mà la trajectòria de la Lloret Film Office i visitar diferents localitzacions de rodatges. Es tracta de periodistes, cineastes i altres professionals del sector de l’audiovisual i de l’àmbit universitari.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que acollir professionals per mostrar-los possibles escenaris que tenim a la destinació és una de les facetes de la Lloret Film Office.

“La Lloret Film Office, a banda de gestionar les peticions, assessorar els professionals de l’audiovisual i facilitar-los la feina, també té aquesta faceta de promoció”

Elizabeth Keegan

El Terres Check-in és el primer festival internacional de cinema sobre serveis turístics i l’impulsen la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas Matamala, el CETT i l’entitat Terres. L’objectiu de l’esdeveniment és convertir-se en el referent mundial en l’àmbit audiovisual com a eina de màrqueting de les organitzacions que formen la indústria del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

La delegació del Terres Check-In, als Jardins de Santa Clotilde
La delegació del Terres Check-In, als Jardins de Santa Clotilde

Elizabeth Keegan avança que l’any que ve, coincidint amb l’any de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret, el municipi serà la seu del festival.

La primera edició del Terres Check-in va arrencar ahir a Barcelona, amb sessions formatives i un lliurament de guardons a les millors propostes audiovisuals del sector turístic.

Avui dimecres, una delegació de participants han vingut a Lloret per conèixer els Jardins de Santa Clotilde i la platja de Sa Boadella i, tot seguit, a l’Hotel Guitart Rosa, han assistit a una presentació conjunta del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Lloret Film Office per mostrar el potencial de les comarques gironines i de Lloret de Mar com a seu de rodatges.

La clausura del festival es farà demà, a Tortosa.

- Publicitat -