17.2 C
Lloret de Mar
Expo Sports Outdoor

Valoracions positives de la participació de Lloret Turisme a la fira ITB de Berlín

L'alcalde, Jaume Dulsat, també està satisfet de com ha anat la primera assistència de Lloret a l'Expo Sports Outdoor de Barcelona i a un 'workshop' a Pont de Molins.

Expo Sports Outdoor

Darreres Notícies

Valoracions positives des de Lloret Turisme pel que fa l’estada de la setmana passada a la fira ITB de Berlín. L’alcalde, Jaume Dulsat, remarca que el mercat alemany és un dels més importants per a Lloret.

La representació lloretenca hi va ser durant dues jornades que van servir per poder-se reunir amb els principals operadors alemanys i copsar quines són les previsions i les sensacions per aquesta temporada.

A més, també es va poder aprofundir, entre altres aspectes, amb les accions turístiques relacionades amb el ciclisme de carretera i el turisme sostenible, que era la temàtica principal de l’edició d’enguany.

A banda de la fira ITB, des de Lloret Turisme també es va participar, divendres i dissabte, en l’esdeveniment Expo Sports Outdoor, que ha tingut lloc a Barcelona, coincidint amb la Marató.

I a tot això encara s’hi ha de sumar la participació, durant el cap de setmana, a un workshop a Pont de Molins, a l’Alt Empordà.

spot_img

El + Vist