17.1 C
Lloret de Mar
Pícnic per la pau 2015

Vermut solidari al Jardí de la Pau en benefici a la plataforma Stop Mare Mortum

L'organitza la Plataforma per la Pau aquest diumenge al migdia i la recaptació servirà per ajudar els refugiats, especialment els que es juguen la vida al Mediterrani.

Pícnic per la pau 2015

Darreres Notícies

Lloret acollirà diumenge un pícnic i un vermut solidari al Jardí de la Pau, al parc de Can Xardó. L’acte, que arriba a la tercera edició, serà com a novetat a benefici de la plataforma Stop Mare Mortum, que treballa per ajudar els refugiats, especialment els que es juguen la vida al Mediterrani.

El pícnic l’organitza la lloretenca Plataforma per la Pau, per precisament commemorar el Dia Internacional de la Pau. L’acte consta del vermut solidari i tot seguit del pícnic, en què els participants han de dur-se el dinar de casa. L’organització hi posa les begudes i postres.

Una membre de la plataforma per la Pau, Maria Antònia Leal, destaca que la novetat d’enguany és el vermut solidari. Maria Carme Bernat, també de la plataforma, anima tothom a gaudir de l’acte d’aquest diumenge.

Qui no pugui assistir, i vulgui fer igualment un donatiu a Stop Mare Mortum, es pot posar en contacte amb la plataforma.

El picnic i vermut solidari es duran a terme aquest diumenge, a partir de la una del migdia al Jardí de la Pau, al costat de Can Saragossa.

spot_img

El + Vist