13.5 C
Lloret de Mar
Plaques renovades al pavelló del Molí.

Vidres nous en una de les façanes del pavelló del Molí

L'actuació s'ha fet arran d'una subvenció de la Diputació de Girona, de 8.275 euros.

Plaques renovades al pavelló del Molí.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha substituït les plaques de policarbonat de la façana nord del Pavelló del Molí. En el seu lloc, s’hi ha col·locat vidres laminats. És una actuació que s’ha dut a terme gràcies a una subvenció de la Diputació de Girona, que aquest any ha aportat 8.275 euros pel manteniment i la millora d’instal·lacions esportives.

La regidora d’Esports, Anna García-Castany, qualifica la reforma de “necessària”, tot i que reconeix que el pavelló del Molí necessita més obres, com les plaques exteriors de la façana sud o bé les goteres que hi ha a una de les pistes. Assegura que aquestes problemes s’aniran arreglant quan sigui possible.

D’aquesta manera, la secció d’Esports continua fent millores en els equipaments, de cara a seguir apostant per la pràctica i l’activitat de les entitats de la vila.

Lloret de Mar compta amb una 40a de clubs esportius de diferents disciplines. En l’àmbit del turisme esportiu, l’any 2019 van passar més de 60.000 esportistes i acompanyants per les diferents instal·lacions i s’hi van realitzar més de 440 competicions i entrenaments.

A més, cal destacar que Lloret serà, els pròxims 25 i 26 de novembre, la seu del primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

spot_img

El + Vist