24.3 C
Lloret de Mar
Els Jardins de Santa Clotilde (Tripadvisor)

Visita guiada a Santa Clotilde i taller infantil a Can Saragossa, aquest maig

La visita als Jardins es farà cada dissabte (11.30 hores) i el taller infantil, cada diumenge (11 hores).

Els Jardins de Santa Clotilde (Tripadvisor)

Darreres Notícies

El departament de Patrimoni Cultural ofereix dues propostes ben diferents per aquest mes de maig. D’una banda, hi ha una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde i, de l’altra, un taller infantil a Can Saragossa.

Pel que fa a la visita als Jardins de Santa Clotilde, anirà a càrrec de la doctora en Enginyeria Agrònoma Esther Peñarrubia, experta en jardins històrics. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, explica que es tracta d’una visita més tècnica de les que es fan habitualment, tot i que s’adreça a tot tipus de públic.

“És una visita una mica més tècnica, que posa en comú diferents elements que puguin tenir els jardins històrics europeus i també explica algunes anècdotes de la vegetació i de la composició del jardí”

Xavi Flores

La visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, que ja es va dur a terme en el marc de la celebració del Dia Europeu dels Jardins Històrics, es farà cada dissabte del mes de maig, al matí, a dos quarts de dotze.

D’altra banda, el taller infantil que es farà a la masia de Can Saragossa es titula Petits grans pintors i coincideix amb l’exposició de l’obra de Joan Sala Lloberas.

“És una activitat dirigida sobretot als més menuts, que solen ser uns artistes en potència”

Xavi Flores

El taller es farà els diumenges de maig, a les onze del matí, a Can Saragossa i el material el posa l’Ajuntament. Això sí, tant en aquest cas com a la visita als Jardins cal fer reserva prèvia a través del web de Patrimoni Cultural o contactant amb el Museu del Mar.

spot_img

El + Vist