17.8 C
Lloret de Mar

Visites guiades en ucraïnès per a les persones que han arribat a Lloret fugint de la guerra

Les organitzen l'Ajuntament i la Corporació de Salut amb l'objectiu de fomentar la integració d'aquestes persones ensenyant-los part del patrimoni local.

Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)
Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

L’Ajuntament i la secció de Benestar Comunitari de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitzen dues visites guiades en ucraïnès a part del patrimoni cultural de Lloret. Es faran aquest divendres i el vinent, 20 i 27 de maig, al matí.

servicios profesionales jimenez

La primera, que es farà demà, serà als Jardins de Santa Clotilde. La segona, que també comptarà amb una activitat dinàmica i artística, tindrà lloc a l’entorn natural de Les Alegries. Les sessions disposaran de traductors i estan obertes a adults i infants.

ermita de les alegries font Lloret Turisme
Ermita de les Alegries

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, apunta que l’objectiu és que les persones desplaçades d’Ucraïna que s’han instal·lat a Lloret coneguin el territori i fomentar, així, la seva integració.

“Aquestes persones han passat de l’acollida a l’assentament, moltes es quedaran a Lloret i, per tant, és molt important aquest acolliment”

Arantxa Jiménez

A més, les visites també tindran un enfocament educatiu i de treball emocional.

“Hi ha un treball emocional molt important, perquè s’aprofitarà per saber com estan aquestes persones que han fugit de la guerra i que estan a la nostra vila”

Arantxa Jiménez

Les dues visites es faran de deu del matí a dos quarts d’una del migdia i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer a través del formulari que trobareu a les xarxes socials de l’Ajuntament o clicant aquí.  

spot_img

El + Vist