15.8 C
Lloret de Mar

Vuit activitats molt diverses commemoraran el Dia Mundial de la Dansa a Lloret de Mar

La primera serà avui, a les 21 hores, i consisteix en la projecció de la pel·lícula 'Cisne Negro'.

Cartell de Lloret Balla
Cartell de Lloret Balla

Darreres Notícies

Avui, es dóna el tret de sortida a Lloret de la celebració del Dia Mundial de la Dansa. La data la proposa el Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO. La diada és el 29 d’abril, però aquesta nit ja comença la primera de les vuit activitats que s’han programat. La majoria són gratuïtes.

La directora del teatre, Amaranta Gibert, assenyala que la idea és aconseguir que les persones que practiquen dansa de manera amateur, s’animin a veure espectacles.

La primera proposta serà avui a les nou de la nit, al Teatre, amb una sessió de cinema en què es projectarà Cisne Negro. Dijous, a la mateixa hora, es podrà gaudir del llargmetratge titulat Pina, amb l’organització del Cineclub Adler, que també ha preparat una exposició audiovisual titulada Ballem. Es podrà veure fins diumenge al vestíbul de l’equipament.

Les propostes continuaran dissabte al matí, amb un taller de dansa amb Daniel Rosado. És l’única activitat que requereix inscripció prèvia, al preu de 8 euros. També s’oferirà una mostra de dansa amb les associacions de Lloret. I al migdia, l’actuació d’un dj. A la tarda, hi haurà una mostra de balls de saló. Els actes finalitzaran diumenge, 29 d’abril, Dia Mundial de la Dansa. Hi haurà noves mostres i l’espectacle Amortal Combat.

Durant la jornada de cloenda, cap a les 12 del migdia, es llegirà el manifest de la celebració, amb el qual es reconeixerà l’esforç de totes aquelles persones que treballen i comparteixen la seva passió per la dansa.

spot_img

El + Vist