7.6 C
Lloret de Mar

‘Walrus Gathering’, de Dag Røttereng, guanya el concurs de Montphoto

La 26a edició del festival de fotografia de natura s'ha celebrat de forma plenament presencial aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

-

‘Walrus Gathering’, de Dag Røttereng (Noruega), ha guanyat el premi d’honor del concurs de MontPhoto, el festival de fotografia de natura amb seu a Lloret de Mar. La descripció de la imatge diu: “Un grup de morses es van reunir en un punt concret d’una platja a Sarstangen, a l’illa de Prins Karl’s Forland a Svalbard. Ni es van fixar en mi, ni en els meus companys fotògrafs quan ens apropàvem lentament cap a ells, i de fet van sentir curiositat quan vaig volar un petit dron uns metres més amunt per obtenir aquesta vista”.

Els guardons, lliurats aquest dissabte en el Teatre de Lloret, han rubricat la 26a edició de MontPhoto, plenament presencial. Paco Membrives, director de Montphoto, assenyala que enguany hi ha hagut més participació internacional que mai amb un total de 10 categories de la competició, des de diferents tipologies d’animals a denúncia ecològica o art en la natura.

Les fotografies premiades es troben exposades a la Casa de la Cultura, amb una qualitat extraordinària, així com la mostra del “Macá Tobiano”, un ocell en perill d’extinció del qual en queden menys de 800 exemplars al món. El conjunt d’imatges són d’Adriana Claudia Sanz, qui va rebre la beca de Montphoto 2021-2022.

Consulta aquí totes les fotografies premiades del 2022.

Les obres a l’entrada d’Els Pinars podrien provocar talls de circulació aquests dies

A partir d’avui, s'ha començat a fer el pas transversal dels quatre tubs de telecomunicacions.

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal solidària, que es farà el 24 de desembre

Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a través del web del Consell Esportiu de la Selva o bé de manera presencial al Puntet. El preu és de 8 euros els adults i 3, els infants.

La projecció de ‘Zombi Child’ amb el Cineclub Adler obrirà el Film Festival Lloret Negre

La projecció es fa avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.
- Publicitat -