18.5 C
Lloret de Mar

El Water World, tercer millor parc aquàtic de l’Estat, segons els usuaris de TripAdvisor

La instal·lació es consolida com la millor de Catalunya, segons el portal.

Usuaris a dins del parc
Usuaris a dins del parc

Darreres Notícies

El Water World de Lloret de Mar és el 3r millor parc aquàtic d’Espanya, segons els usuaris de TripAdvisor. El portal ha atorgat, per segon any consecutiu, el guardó “Travellers Choice” a l’establiment. Es tracta d’un premi anual que es concedeix a partir de les opinions i valoracions dels usuaris.

servicios profesionales jimenez

Coincidint amb l’entrega d’aquest distintiu, TripAdvisor també realitza un rànquing dels millors parcs aquàtics de l’estat i el Water World ha estat el tercer. Ha pujat tres posicions respecte de l’any passat, en què va quedar en el sisè lloc de la classificació. D’aquesta manera, a més, es consolida com el més ben valorat de Catalunya.

El director del parc, Julià López-Arenas, argumenta que “any rere any, ens esforcem per donar un millor servei a les atraccions i la resta de serveis que oferim, aquest és el motiu de l’esforç de tot l’equip del Water World”.

Ara, l’objectiu és seguir escalant posicions. Per això, segons el director del parc, “el repte segueix i nosaltres continuarem treballant perquè els usuaris que ens visiten ens valorin amb la màxima puntuació“. Anuncia que “l’objectiu és oferir un parc cada temporada millor i, en la mesura que sigui possible, anar incorporant les noves atraccions que des dels Estats Units van oferint al mercat”.

El Water World estarà obert al llarg de tot l’estiu, fins el 17 de setembre. Enguany, ho fa amb dues novetats: hi ha Wifi gratuït a tot el parc i els clients poden ser atesos a través de WhatsApp, al número 630 043 229.

El recinte, que es va inaugurar el 1985, té una extensió de 140.000 metres quadrats i 26 atraccions en funcionament.

spot_img

El + Vist