25 C
Lloret de Mar
Una activitat de Xatrac del 2019

Xatrac organitzarà activitats per aquest estiu a la Casa del Mar

Després de l'aturada per la crisi del coronavirus, Xatrac ja prepara un gruix d'activitats, tot i que ha anul·lat el casal infantil i les estades marines del juliol.

Una activitat de Xatrac del 2019

Darreres Notícies

Xatrac ja prepara activitats per poder fer aquest estiu. La crisi del coronavirus ho va paralitzar tot i, evidentment, també l’oferta d’activitats de l’entitat que gestiona la Casa del Mar, a la platja de Fenals.

La responsable de comunicació, Ariadna Peña, afirma, però, que de mica en mica van tornant a activar-se i que ja tenen un gruix d’activitats pensades per aquest estiu, relacionades, com sempre, amb l’entorn natural de Fenals, que combina mar i muntanya. El que sí que han hagut de suspendre són el casal infantil i les estades marines del juliol.

De cara al setembre, en canvi, sí que està previst fer les estades marines per a universitaris. Les inscripcions estan obertes a la pàgina web de Xatrac.

Estades marines del setembre del 2019 (Xatrac)

Tot i que durant el confinament la Casa del Mar ha estat tancada, Xatrac s’ha mantingut activa a les xarxes socials amb activitats per als més petits de la casa i una bateria d’informacions curioses sobre animals marins. D’aquesta manera, segons Ariadna Peña, l’entitat ha seguit en contacte amb la ciutadania, malgrat el distanciament físic.

spot_img

El + Vist