23.1 C
Lloret de Mar

Xavier Domènech serà a Lloret l’1 de Maig per participar a la Festa de l’Espurna

El Premi Espurna aquest any serà per a la Plataforma Aturem la C-32. La festa se celebrarà al Casal de l’Obrera, a partir de les sis de la tarda.

Xavier Domènech
Xavier Domènech

Darreres Notícies

Xavier Domènech, portaveu al Congrés dels Diputats per En Comú Podem, serà dilluns a Lloret de Mar per participar en la Festa de l’Espurna d’ICV – EUiA.

El representant del partit al Congrés serà l’encarregat de lliurar el premi Espurna, que aquest any va a mans de la Plataforma Aturem la C-32, que lluita en contra de l’arribada de l’autopista al municipi. El portaveu d’ICV – EUiA a Lloret, Xavier Rodríguez Pacios, assegura que la decisió es va prendre per unanimitat.

El premi Espurna s’atorga des de fa nou anys a una entitat que s’hagi distingit per la defensa dels interessos socials. Per exemple, en altres edicions s’ha atorgat a les federacions d’hostaleria i comerç de CCOO i la UGT o als treballadors de l’antic hotel Selvamar.

A banda d’entregar el guardó, Xavier Domènech parlarà de la situació política actual a Catalunya i l’Estat i també exposarà com està el nou espai polític que estan construint les esquerres.

Tot plegat tindrà lloc l’1 de Maig, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores. Una jornada que ICV – EUiA vol que sigui festiva i reivindicativa.

La Festa de l’Espurna se celebrarà al Casal de l’Obrera, a partir de les sis de la tarda.

spot_img

El + Vist