11.7 C
Lloret de Mar

Xavier Trias: “Espero que, quan els dos siguem alcaldes, tinguem una bona col·laboració”

L'alcaldable de Junts a Barcelona ha estat a Lloret aquest dijous per donar suport a la candidatura de Jordi Martinez.

-

Xavier Trias, alcaldable de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, ha estat a Lloret per donar suport a la candidatura de Jordi Martinez. Ho ha fet aquest dijous al vespre en un acte al Teatre, que s’ha omplert amb prop de 400 persones.  

Els dos candidats han anunciat que la intenció és crear sinergies entre els dos municipis, ja que tenen diversos punts en comú, tal com assenyala Xavier Trias.

“Espero que un cop els dos siguem alcaldes tinguem una bona col·laboració; tenim problemes que s’assemblen: de turisme, de circulació, de mobilitat…”

Xavier Trias

Per a Jordi Martínez, és un honor que l’alcaldable de Barcelona hagi vingut fins a Lloret per donar-li suport.

“Rebre el suport d’en Xavier és potser la màxima aspiració que un pot tenir quan fa la seva primera conferència al Teatre de Lloret i, sobretot, agrair-li la visita i la confiança”

Jordi Martinez

A l’acte d’aquest dijous al Teatre, Jordi Martinez ha esbossat algunes de les propostes que fa per Lloret, les quals defineix com a “senzilles, ambicioses i realitzables”. Unes propostes que es divideixen en tres blocs: treball en equip i amb la ciutadania, gestió i ordenances de civisme.

Un dels projectes més destacats que proposa és la creació d’un nou passeig des del castell fins al Museu del Mar, a banda de rehabilitar completament el nucli antic perquè sigui més amable per viure-hi, però també que es converteixi en un pol d’atractiu turístic.  

Trucades que et fan sentir únic i especial

Com viuen els 'Poetes de guàrdia' aquesta iniciativa, amb la qual Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de la Poesia.

Avui s’ha reobert l’aparcament de Sa Caleta

L'equipament funcionarà fins a l'1 de novembre com a aparcament municipal.

Uns alumnes del Coll i Rodés construeixen un satèl-lit a petita escala

L'equip, anomenat LloretSat, es presenta a una competició de l'Agència Espacial Europea.
- Publicitat -