26.1 C
Lloret de Mar
Cartell

Xerrada al Rieral per explicar com afecta la reforma fiscal a les entitats

La reforma fiscal, aprovada pel Govern espanyol el novembre del 2014, implica canvis en les obligacions que tenen les entitats sense ànim de lucre. La conferència per explicar-ho es farà divendres, a les sis de la tarda, al Centre Cívic del Rieral.

Cartell

Darreres Notícies

La reforma fiscal, aprovada pel Govern espanyol el novembre del 2014, implica canvis en les obligacions que tenen les entitats sense ànim de lucre. Per explicar-ho a tots els membres d’entitats lloretenques, el Centre Cívic del Rieral acull una xerrada aquest divendres a càrrec d’Alícia Artiaga, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials.

La reforma provoca que la llei sigui igual per a totes les entitats, tant si tenen ànim de lucre com si no. En aquest sentit, la ponent ha aclarit que les entitats sense ànim de lucre ja tenien l’obligació de fer arribar certa informació a l’Agència Tributària, però que a partir d’ara ho hauran de fer amb un format determinat i, a més a més, hauran de tenir un programa de comptabilitat o bé un servei de gestoria externa.

Tot i l’obligatorietat de pagar l’Impost de Societats en cas de tenir beneficis, la ponent assegura que l’objectiu de la reforma fiscal no és recaptatori. Alícia Artiaga tranquil•litza els membres d’entitats i els aconsella que s’informin perquè comprovin que no és tan complicat com pot semblar a primera vista.

Una oportunitat per informar-se’n la tindran aquest divendres a Lloret. La xerrada sobre la reforma fiscal es farà al Centre Cívic del Rieral, a partir de les sis de la tarda.

spot_img

El + Vist