7 C
Lloret de Mar

Xerrada sobre alimentació infantil i hàbits saludables

L'acte, previst aquest dimecres (11.30h) a la Biblioteca, va a càrrec de Roser Ribas, infermera de Pediatria.

Aliments que s'introdueixen en els infants.
Aliments que s'introdueixen en els infants.

Darreres Notícies

Xerrada sobre alimentació infantil aquest dimecres a Lloret de Mar. L’acte se centrarà en introduir aliments en els nadons lactants a partir dels 6 mesos de vida.

A més, la xerrada abordarà com adoptar hàbits saludables a l’hora de menjar en família o fer esport. La finalitat és afavorir el bon desenvolupament de l’infant. La ponent és Roser Ribas, infermera de Pediatria del CAP de Lloret, qui assenyala que “aquests hàbits repercuteixen en la salut i el benestar emocional, una bona comunicació…”.

La ponent afegeix que no hi ha una sola manera d’introduir l’alimentació complementària en infants petits i que l’objectiu és “empoderar les famílies perquè prenguin les decisions saludables” en funció de cada cas. Ribas assegurs que la consciència al respecte va a més.

La sessió -organitzada per la Corporació de Salut del Maresme i La Selva- serà aquest dimecres (11.30H) a la sala polivalent de la Biblioteca de Lloret. Les inscripcions es poden fer a la consulta d’infermeria pediàtrica del CAP de Lloret o enviar un email a [email protected] Les places són limitades.

spot_img

El + Vist