28.9 C
Lloret de Mar
La Cristina Marcos i en Ryan Algar, als estudis de la ràdio.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

La Cristina Marcos i en Ryan Algar, als estudis de la ràdio.

Darreres Notícies

La Cristina Marcos i en Ryan Algar són dos empresaris del sector del turisme a Lloret de Mar que, arran de la crisi per la Covid, s’han reinventat. Veient que els seus negocis no rendien o que directament no podrien ni obrir la persiana, han decidir crear una nova empresa amb què venen dibuixos per pintar. 

Amb el nom de Yagi Color, la Cristina i en Ryan es dediquen a comercialitzar unes il·lustracions de caire cultural i educatiu sobre el mapa de Catalunya o de les capitals catalanes. Les mides són diverses i van adreçats a diferents tipus d’edats, en funció de la dificultat o el detall del dibuix. 

Tant la Cristina com en Ryan han explicat a la ràdio que feia temps que volien diversificar les seves fonts d’ingressos i engegar un projecte que no fos adreçat únicament als turistes. Amb l’aturada de la Covid, han tingut el temps necessari per crear Yagi Color.

yagi color fira sant jordi
Els productes de Yagi Color en la fira de Sant Jordi.

Yagi Color ha començat amb il·lustracions del mapa de Catalunya, adreçades a l’aprenentatge de nens i adults. Treballen en un dibuix sobre la cultura catalana i volen crear una línia de dibuixos més genèrics com princeses, dinosaures o pirates. Tot el producte és de ‘km zero’: l’il·lustrador és de Girona, la impremta de Blanes i els empresaris, de Lloret. I el proper pas és arribar al paper reciclat.

Yagi Color tot just comença a caminar. Podeu trobar els productes a la seva web, a Instagram i Facebook, així com a les botigues Fleca Fenals, Folder i a l’estanc Surís, a més d’establiments de la ciutat de Girona. 

spot_img

El + Vist