17.6 C
Lloret de Mar
Cartell

Aturem la C-32 vol que es voti valorant el posicionament dels partits respecte l’autopista

Aturem la C-32 convoca la primera manifestació de la plataforma aquest diumenge a les 11.30 hores a les pistes d’atletisme.

Cartell

Darreres Notícies

La Plataforma Aturem la C-32 demana a la ciutadania que voti els partits que són contraris a l’arribada de l’autopista a Lloret. I per informar la població, l’entitat ha demanat a les diferents candidatures que signin un compromís en relació al projecte i les seves alternatives.

El document demana que indiquin si estan a favor o en contra de la prolongació de la C-32 i si tenen la intenció, de cara al nou mandat, de demanar una moratòria del projecte per poder convocar una consulta popular. De moment, han signat PPC, ICV – EUiA, ERC – Avancem, CUP, Lloret Unida i En Lloret sí, se puede. Un membre de la plataforma, Jordi Gaitán, creu que la ciutadania ha de donar importància al posicionament de cada partit respecte a aquest projecte a l’hora de votar el 24 de maig.

Gaitán reconeix que la plataforma no espera que la resta de partits signin el compromís, però demana a totes les candidatures que deixin clar quin és el seu posicionament i no siguin ambigües.

Tant al Facebook de la plataforma com de SOS Lloret s’ha publicat la primera resposta dels partits.

D’altra banda, Aturem la C-32 convoca la primera manifestació de la plataforma per aquest diumenge. Demana a tots els veïns que estiguin en contra del projecte que s’apleguin diumenge a dos quarts de dotze del migdia davant de les pistes d’atletisme.

spot_img

El + Vist