17.9 C
Lloret de Mar

La Llista

EDUARD LANZAS

De dilluns a divendres, de 10h a 13h

un programa plural per a gent molt singular

La Llista és un programa plural per a gent molt singular. Un espai en què abordarem diversos temes d’interès com, per exemple, la salut emocional, la informació, la tecnologia, l’emprenedoria, l’humor i l’entreteniment. A més, fomentarem la participació ciutadana a través d’un concurs i del servei de whatsapp de l’oient.

De dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, a Nova Ràdio Lloret.

Darrers programes

La Llista – 26 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva donem continuïtat al monogràfic dedicat al trastorn de dèficit d'atenció per hiperactivitat (TDAH). Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 25 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: l'alimentació en l'embaràs. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.

La Llista – 24 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Coach abordem el següent tema: la projecció personal. Ens en parla la coach i programadora neurolingüística, Joana Coll Ortega.

La Llista – 19 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva abordem el següent tema: el trastorn de dèficit d'atenció per hiperactivitat (TDAH). Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 18 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: la menorrea. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.

La Llista – 17 Abril 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Coach abordem el següent tema: com ser més productius a la feina? Ens en parla la coach i programadora neurolingüística, Joana Coll Ortega.

La Llista – 29 Març 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva abordem el següent tema: l'addicció al menjar. Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 28 Març 2023

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: l'alimentació en el cicle menstrual. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.