10.8 C
Lloret de Mar

La Llista

EDUARD LANZAS

De dilluns a divendres, de 10h a 13h

un programa plural per a gent molt singular

La Llista és un programa plural per a gent molt singular. Un espai en què abordarem diversos temes d’interès com, per exemple, la salut emocional, la informació, la tecnologia, l’emprenedoria, l’humor i l’entreteniment. A més, fomentarem la participació ciutadana a través d’un concurs i del servei de whatsapp de l’oient.

De dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, a Nova Ràdio Lloret.

Darrers programes

La Llista – 23 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva abordem el següent tema: què és la Síndrome de l’Emperador i com gestionar aquest trastorn. Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 22 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: el calci i la relació que té amb l’osteoporosi. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.

La Llista – 21 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Coach abordem el següent tema: el valor de la intenció per assolir un millor rendiment. Ens en parla la coach i programadora neurolingüística, Joana Coll Ortega.

La Llista – 16 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva abordem el següent tema: l’amor en temps de Tinder (segona part). Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 15 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: l’alimentació i l’estil de vida a la menopausa. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.

La Llista – 14 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Coach abordem el següent tema: deixa un espai a la teva vida per a l’humor. Ens en parla la coach i programadora neurolingüística, Joana Coach.

La Llista – 9 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Viva abordem el següent tema: l’amor en temps de Tinder (primera part). Ens en parla el psicòleg del Centre Mèdic Loreto, Fèlix Amaro.

La Llista – 8 Novembre 2022

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. A La Llista Nutricional abordem el següent tema: què hi ha de cert a la frase “Mou-te més i menja menys?”. Ens en parla la nutricionista, Carla Pitarch.