8.5 C
Lloret de Mar

Amb Veu Pròpia

MARIA JOANCOMARTÍ

Dimecres de 9:00 a 9:30h

Vides que mereixen ser explicades

Si vols conèixer amb profunditat lloretencs i lloretenques que destaquen en algun aspecte concret de la seva vida, pots escoltar cada dimecres a dos quarts de deu del matí el programa “Amb veu pròpia”. 30 minuts per descobrir una persona de la nostra vila.

Darrers programes

Amb veu pròpia – Xavi Fornaguera

Poca gent amb només 17 anys té tan clar quin vol que sigui el seu futur com ho té el nostre convidat d'avui. Fa dos anys que té clar que vol viure de la música, a poder ser la seva pròpia música. De moment, ja ha passat per La Voz i per l'escola de la Nina,i acaba de publicar el seu primer videoclip.

Amb Veu Pròpia – Eva Cabezas

Després del cop més dur de la seva vida, Eva Cabezas va descobrir la seva vocació: fer humor. I és que, segons ella, del dolor sorgeix el millor humor. Ara ja fa deu anys que s'hi dedica professionalment i ens explica "Amb Veu Pròpia" com ha estat aquest camí. La conversa ens porta a parlar, evidentment, d'humor, però també de constància, de feminisme, de superació i, sobretot, de treballar fort.

Amb Veu Pròpia – Sara Díaz

Són centenars les nenes de Lloret que han passat per l'escola de dansa de Sara Díaz. Després d'exercir de ballarina professional durant molts anys, en fa quaranta que es va instal·lar a Lloret de Mar i va obrir la que en aquella època era l'única escola de dansa de la zona. Avui ens ho explica "Amb Veu Pròpia" i, amb nostàlgia, repassa les anècdotes que li van deixar els escenaris internacionals per on va passar. 

Amb Veu Pròpia – Tina Agustí

A la Tina Agustí fa 14 anys li van diagnosticar Esclerosi Múltiple. Va ser un cop molt dur, però de mica en mica ha après a conviure amb l'anomenada "malaltia de les mil cares". Com afecta l'esclerosi a qui la pateix? Avui ens en parla 'Amb Veu Pròpia'. Però més que de la malaltia en si, la Tina ens parla d'optimisme, de depressió, de perseverança, d'il·lusió, de família, amics i desconeguts, sobretot de nets, i de ganes de viure.

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer amb acondroplasia i, tot i les dificultats, ho viu amb naturalitat, optimisme i, sobretot, amb molt sentit de l'humor. Ens en parla Amb Veu Pròpia, donant tots els detalls del que ha viscut i centrant-se en com d'important és la natació per a ell. 

Amb veu pròpia – Dylan Calabria

Dylan Calabria, que va néixer atrapat en un cos de dona, és la primera persona trans que ha aconseguit fer el canvi de sexe i de nom oficial a través del Servei d’Atenció a la Igualtat de Lloret de Mar. Nosaltres hem conegut la seva experiència “Amb Veu Pròpia”. 

Amb veu pròpia – Jordi Austrich Viñolas

Treballar la terra és sacrificat i necessita un treball de diverses hores diàries. Tot i que ara ha baixat el ritme, en Jordi Austrich Viñolas, als seus 82 anys, encara s'acosta cada dia a les seves terres per seguir plantant i collint tot tipus de productes, com tomàquets, mongeta, faves... Ens ho explica Amb Veu Pròpia i també repassa altres anècdotes de la seva vida, tot recordant aquella època en què a Lloret es vivia exclusivament de la pesca...