Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

Amb Veu Pròpia

MARIA JOANCOMARTÍ

Dimecres de 9:00 a 9:30h

Vides que mereixen ser explicades

Si vols conèixer amb profunditat lloretencs i lloretenques que destaquen en algun aspecte concret de la seva vida, pots escoltar cada dimecres a dos quarts de deu del matí el programa “Amb veu pròpia”. 30 minuts per descobrir una persona de la nostra vila.

Darrers programes

Amb veu pròpia – Carles Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Amb veu pròpia – Buba Junior

Racisme, immigració, poesia... Avui és el torn d'en Buba Junior, que des del meravellós paratge dels Jardins de Santa Clotilde ens regala mitja horeta del seu temps per explicar-nos un munt de coses interessants.

Amb veu pròpia – Juan José Parra i Antonio Haro

Avui a Amb Veu Pròpia hem conegut l'emotiva experiència d'Antonio Haro i Juan José Parra. Una sèrie de circumstàncies, diferents en cada cas, els van portar a viure al carrer i ens ho expliquen sense embuts, agraïts als serveis socials municipals que els han ajudat a tirar endavant i amb l'esperança de no tornar a quedar-se sense un sostre mai més.

Amb veu pròpia – Maria Rosa Lorenzo

La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

Amb Veu Pròpia – Enric Dotras Ruscalleda

El nostre convidat d’avui és el representant del sector a la vila des de fa molts anys i, malgrat les dificultats del moment, ens parla amb optimisme i ganes de seguir treballant de valent pel turisme a Lloret de Mar.

Amb veu pròpia – Jordi Sànchez Osuna

Ser optimista i viure sempre el moment sense pensar en l’endemà.

Amb veu pròpia – Roser Ribas

La infermeria és una professió molt vocacional. Sempre ho ha estat, i potser ara encara més.