Novembre

historia-del-daiquiriA Novembre, cada setmana parlem d’algun aspecte de la història de Lloret. El programa se centra en un tema, que pot ser un personatge, com Constantí Ribalaigua, una entitat, com el Casal de l’Obrera, una època històrica, com els ibers, o en establiments emblemàtics, com comerços o hotels que porten molts anys funcionant.

Abans de començar, però, fem un breu apunt sobre algun fet històric. A més, tenim diferents seccions: a La Calaixera recordem anècdotes de la vila, a l’Exlibris llegim el fragment d’algun llibre que parli del municipi, a De la Terra al Mar repassem la història des de tres punts de vista diferents –la pesca, la pagesia i el turisme-, i a l’Hora de l’Arxiu coneixem amb detall aquest servei municipal. I cada setmana complementem el programa amb una cançó vinculada amb Lloret i escoltant alguns anuncis antics que hem extret de revistes i diaris.

Els divendres, de 09 a 10 del matí, Novembre.

 [alert alert_type=”info” ]Edita i presenta, María Joancomartí. [/alert]

Amb Joan Antoni Hernández i Vicenç Llavero i la col·laboració d'Albert Muntanné, Gerard Felip i Aida Guich. I la col·laboració especial d'Arseni Gibert, Montse Xirgu, Toni Pujol, Jaume Bosch i Joaquim Daban.
 [divider]