Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Cartell de l'exposició

Avui, s’inaugura l’exposició ‘Increïble Índia’, a càrrec d’integrants del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca

L’acte d’inauguració es farà aquest vespre, a les 20.30h, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura.

Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Avui, s’inaugura l’exposició ‘Increïble Índia’, que es podrà visitar a la Biblioteca de Lloret fins al 25 de març. Es traca d’una mostra que ha anat a càrrec d’integrants del Club de Lectura Fàcil. L’acte d’inauguració es farà aquest vespre, a les 20.30h, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura.

A banda de la mostra, al llarg d’aquest mes, la Biblioteca ha programat diferents activitats relacionades amb l’Índia, que s’emmarquen dins de la celebració del Dia de la Dona. Aquest divendres, es farà una xerrada titulada ‘Increíbles mujeres de la India’. Començarà a les 19h, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Però hi haurà més propostes. Pel divendres 13 de març, a la sala infantil del mateix equipament, es farà la lectura del conte ‘El camí’ i l’obra de teatre infantil ‘La lluvia’, amb infants de l’Índia. Serà a les 18h.

D’altra banda, el dissabte dia 14 de març, hi haurà un taller de Henna. Serà a les 11h, també a la sala infantil. L’endemà, diumenge 15, a la plaça de la Vila, es durà a terme la Festa Holi, de colors, d’11h a 13h. L’última de les activitats arribarà el 21 de març, amb una sessió de jocs tradicionals de l’Índia, a la sala infantil de la Biblioteca.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica