Dimecres, 3 març 2021
13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 02 ABRIL 2020

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Obrim, aquest dijous, el magazine informatiu de la ràdio de Lloret explicant-vos que el grup de voluntaris Jovent Solidari de Lloret de Mar no para. Després de posar-se en marxa, fa menys de tres setmanes, arran de la situació de confinament i de la restricció de mobilitat pel coronavirus, es passen la jornada fent tasques de tot tipus. Des d’ajudar a veïns en el seu dia a dia, com anar a comprar al supermercat, a la farmàcia, passejar el gos o a baixar les escombraries, tant si són gent gran, persones vulnerables o que tenen cura de col·lectius de risc. Fins a col·laborar amb entitats com Càritas o  Makers Lloret, de qui munten i desinfecten les peces que imprimeixen en 3D per crear viseres de protecció. Jovent Solidari també dona un cop de mà a l’Ajuntament. Tot i el nom, el grup el formen joves de Lloret de Mar però està obert a voluntaris de totes les edats. En tot moment, treballen mantenint la distància de seguretat i amb totes les mesures de seguretat. Per contactar amb ells, podeu trucar el telèfon 600 76 20 43 o bé al web ja.cat/lloret. En el programa d’avui fem balanç de com van les coses amb Alex Giral, un dels impulsors de Jovent Solidari.

Tanmateix avui expliquem que l’Ajuntament s’ha organitzat per treballar a distància, i garantir l’atenció ciutadana. La immensa major part de la plantilla, el 95%, està teletreballant. Ho explica el regidor de RRHH, Xavi Flores.

Després anunciarem que demà es reemprenen les sessions dels Amics de l’Arxiu. Com que el grup no es pot reunir presencialment, ho fan a través de la plataforma ZOOM per seguir identificant les fotografies de l’arxiu. En parlem amb Quim Daban, una membre del grup i amb la regidora Anna García Castany.

Tot seguit, donem veu a Nino Gomez. Sabrem quines receptes publica aquests dies la cadena PDEPA al seu instagram, a més de propostes per fer amb la canalla per entretenir el confinament.

Exposem també el punt de vista dels principals clubs esportius de Lloret sobre com ha d’acabar la temporada, donat que el coronavirus ha paralitzat totalment els partits i competicions.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.