Dimecres, 3 març 2021
13.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 07 JUNY 2018

Avui expliquem que Lloret de Mar comptarà, per primera vegada, amb un postgrau sobre gestió turística. Aquesta formació, adaptada a les necessitats del sector, s’ha presentat aquest dimecres davant d’una vintena d’empresaris de la vila.

El postgrau, reconegut per la Universidad Alfonso X El Sabio, és fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa. Les classes, adreçades a professionals turístics, es duran a terme a partir del mes de novembre a les instal·lacions de l’hotel Evenia.

El postgrau s’impartirà durant 4 mesos. Seran 150 hores de formació, que permetran obtenir aquesta titulació universitària, centrada en direcció, marketing, recursos humans, noves tecnologies o aspectes legals al voltant de la gestió turística. El postgrau té un preu de 2.800 euros. Les inscripcions ja estan obertes.

Escoltem declaracions de l’alcalde de Lloret Jaume Dulsat, del president del Gremi d’Hostaleria, Enric Dotras i del representant de Forempresa i president de la PIME de Mallorca, Jordi Mora.

Escoltem alguns dels 14 regidors de 10 i 11 anys, de l’Ajuntament dels Infants, que a dos quarts de 10 del matí celebra la sessió del ple final. La trobada, que es fa al teatre, preveu aprovar la proposta de millora de les zones verdes.

Entrevista a Quim Daban, arxiver Municipal, per saber com s’ha previst a Lloret el Dia Internacional dels Arxius. Entre divendres i dissabte, es presenta el nou Sesmond, així com el llibre de Jordi Soliguer, dedicat a Esteve Fàbregas. A més, l’arxiu ofereix jornada de portes obertes amb visita guiada.

Entrevista a Pere Muñoz, president del Rotary Club, per parlar del torneig solidari de pàdel en favor de l’autisme que es disputa aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

Ens fem ressò de la presentació del CD de la Cantata de Randa. És avui, a les 8 del vespre, a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Escoltem els seus creadors, l’artista lloretenca Neus Dalmau i el compositor i director d’orquestra Salvador Brotons.

Entrevista a Tono Basi, organitzador del Festival de Guitarra del Mediterrani, el primer concert és aquesta nit, a partir de les 9, a l’església de Sant Romà.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.