20.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 08 OCTUBRE 2019

L'informatiu diari de Nova Ràdio Lloret. De 8 a 9 hores.

Avui dimarts destaquem que Lloret de Mar ha iniciat les obres per restaurar l’edifici de l’ajuntament, situat a la Casa de la Vila. De moment, es treballa a la façana principal i lateral per dur a terme diverses millores. La previsió és que es pugui estar enllestit per les festes de Nadal. El cost total de les actuacions és de 100.000 euros aproximadament.

L’edifici de l’ajuntament va ser inaugurat l’any 1872, amb la projecció dels arquitectes Marí Sureda i Félix de Azúa. És d’estil neoclàssic i les façanes van ser decorades de terracota realitzades pel prestigiós alfarer lloretenc Pau Arpí Galí. A la façana anterior, destaca el campanar forjat, creat pel Ferrer Tarrats i dissenyat per Agustí Font Vilarrubí. Aquest campanar era el complement d’un rellotge instal·lat per la Casa d’Isidre Bofill. 

Entrevista a Albert Robert, regidor d’Urbanisme, sobre aquestes obres de millora a la façana del consistori lloretenc.

Entrevista a Dídac Gómez, cap d’hostaleria de l’institut Coll i Rodès, perquè s’han presentat les jornades de la Cuina del Peix de l’Art. Hi participen 12 establiments, entre restaurants i hotels de Lloret de Mar, a més de l’escola d’hostaleria de l’institut Coll i Rodès.

Entrevista a Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret, per saber amb quina obra s’aixeca el teló d’aquesta temporada al teatre de Lloret de Mar. Serà aquest dissabte. L’endemà hi ha un concert amb l’orquestra filharmònica de Colònia.

Entrevista a Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, ja que aquest divendres i cap de setmana se celebren a Lloret de Mar les Jornades Europees de Patrimoni. Es faran visites guiades de manera gratuïta i portes obertes a diversos equipaments.

Acabem recordant que hi ha en marxa la campanya de xipatge d’animals de companyia, que inclou gossos, gats i fures.

Darrers Programes