Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 16 SETEMBRE 2020

Avui destaquem que Lloret de Mar és un dels municipis en què es limitarà el preu dels lloguers. Es tracta d’una nova llei aprovada dies enrere al Parlament, en què es pretén posar fre als lloguers abusius.

La mesura arriba després que el Sindicat de Llogaters, ERC, els comuns i la CUP arribessin a un acord “in extremis” amb Junts per Catalunya. S’aplicarà immediatament en 60 municipis catalans de més de 20.000 habitants. A la demarcació de Girona, n’hi ha vuit: Lloret de Mar, Girona, Blanes, Salt, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Palafrugell.

JxCat demanava que la limitació del preu no s’apliqués als petits propietaris que tinguessin uns ingressos inferiors a 5,5 vegades l’indicador de la renda de suficiència, que equival a 3.130 euros mensuals. Després d’aquest pacte, el límit es mantindrà reduït al 2,5 d’aquest indicador de renda de suficiència, que equival a uns 2.000 euros incloent el lloguer.

Entrevista a Enric Bonmatí, membre de la PAH de Lloret, i a Jennifer Pérez, regidora d’Habitatge, per saber tots els detalls d’aquesta problemàtica social.

Ens fem ressò que Ciutadans denuncia que el nou Reglament Orgànic Municipal que està elaborant l’equip de govern de Lloret limita la participació dels grups de l’oposició en els plens. Segons el partit, el redactat provisional contempla que els grups només puguin presentar una moció per cada plenari i formular un màxim de quatre preguntes. Entrevista a Jordi Hernández, portaveu de Ciutadans, i també a Jordi Sais, en representació de l’equip de govern.

Repassem l’oferta de cursos de tardor dels centres cívics, que es faran als equipaments del Rieral i Can Ballell amb una oferta àmplia i per a tots els gustos. Les inscripcions en línia comencen la setmana que ve. Ens ho explica la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres.

Acabem entrevistant a la lloretenca Vereda López, que ha creat un compte d’Instagram en què fa tot tipus de recomanacions sobre els millors restaurants d’Eivissa. A més, també organitza sortejos amb els que es poden guanyar àpats gratuïts en algun dels establiments de l’illa.

Darrers Programes

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Carles Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.