Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

BDBH – 17 SETEMBRE 2020

Aquest dijous us expliquem que Lloret de Mar participa en la campanya “Estima el teu mercat”, amb diversos tallers i concursos. La iniciativa, que es du a terme arreu de la demarcació de Girona, té per objectiu reivindicar els mercats com a espai de trobada i relació per a la ciutadania i d’aprenentatge en matèria de compra de productes frescos, de proximitat i de temporada. La campanya està impulsada per la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona i el suport de la Diputació de Girona. Hi ha nou municipis que hi participen: Lloret, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Salt i Girona. En concret, el mercat de Lloret acollirà tres activitats. La primera arriba aquest divendres i s’allargarà fins al 27 de setembre. Es tracta del concurs “Cuina d’aprofitament a casa”. A més, La vila també serà la seu de dos tallers sobre cuina d’aprofitament. En sabem tots els detalls amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

Comentem que el perruquer lloretenc Jordi Grangé ha tingut l’oportunitat de pentinar el reconegut actor Alec Utgoff, a qui recordem d’Stranger Things, entre altres pel·lícules i sèries. L’intèrpret anglès, d’origen ucraïnès, ha estat aquests dies a Lloret de Mar i ha aprofitat per fer un petit canvi d’imatge. Parlem d’aquesta anècdota amb el perruquer Jordi Grangé.

A la segona part, parlem d’esports. En primer lloc, ens fem ressò de la tercera posició que va aconseguir el jove pilot de karts Ale Albanesi a les 24 hores de karting disputades el passat cap de setmana al Circuit d’Osona, a Vic. Escoltem les seves declaracions.

Després, valorem el segon lloc que va aconseguir el Pàdel Indoor Lloret en les Sèries Nacionals de Pàdel. L’equip va caure en la final per un ajustat 3-2. Entrevistem el capità de l’equip, Jordi Rosell.

A continuació, parlem amb el nou entrenador del Club Volei Lloret, que debuta aquest cap de setmana en un partit amistós contra el Bordils. És l’argentí Facundo Leal, que compta amb una àmplia experiència en el món del voleibol tant a nivell nacional com internacional.

Darrers Programes

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Carles Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.