Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Cartell del Carnestoltes a Can Carbó

Benestar i Família de l’Ajuntament organitza una festa de Carnaval al barri de Can Carbó

Es farà dilluns que ve, 24 de febrer, de 16 a 18 hores, amb una xocolatada popular, tallers diversos i alguna actuació. Cal anar-hi disfressat.

Cartell del Carnestoltes a Can Carbó

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El barri de Can Carbó organitza una festa de Carnaval per dilluns a la tarda. Es farà de quatre a sis i hi haurà una xocolatada popular, tallers diversos i alguna actuació.

L’organitza el departament de Benestar i Família de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Càritas, i un dels organitzadors és Joan Mora, que explica que l’objectiu és celebrar el Carnaval, a la vegada que es fomenta la convivència entre veïns. En aquest sentit, la festa està pensada per als veïns del barri, però està oberta absolutament a tots els lloretencs. Així doncs, Joan Mora convida tothom a gaudir de la celebració, on cal anar disfressat.

La festa s’organitza dilluns per no solapar-se amb els actes principals del Carnaval i per aprofitar que les escoles tenen festa. La cita és de quatre a sis de la tarda a la plaça de Can Carbó.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.