Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 1 Desembre 2020

Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar ja té ROM, Reglament Orgànic Municipal. El ple d’aquest dilluns ha donat el vistiplau a una demanda històrica de diferents grups municipals i que ha de servir per regular el funcionament i l’organització dels diferents òrgans municipals, entre els quals el propi ple. De moment s’ha fet l’aprovació provisional amb el suport de tots els grups, excepte Cs i PSC que s’han abstingut. Avui coneixem el posicionament de tots els portaveus, a qui també els preguntarem per una modificació de crèdit de gairebé dos milions d’euros que es va aprovar també al plenari d’ahir.

L’Ajuntament organitza enguany la Cursa de Nadal en format virtual i a benefici de la Marató de TV3. Donada la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus, la prova se celebrarà entre els dies 19 i 27 de desembre.

La Piscina de Lloret se suma al Black Friday amb una oferta especial. Les persones que s’apuntin abans d’aquest divendres tindran gratis el mes de desembre i la matrícula, i només haurà de pagar el mes de gener.

L’Ajuntament de Lloret activa un servei de menjar per emportar per a persones en situació de vulnerabilitat. Un servei que s’oferirà, a partir d’aquest dimarts, des del restaurant del Casal Municipal de la Gent Gran.

Cinc coreografies de l’Acadèmia de Ballet Sara Díaz han estat premiades en la cinquena edició del Concurs Internacional de Dansa d’Argentina. L’escola hi va participar dies enrere, en un certamen que es va fer de manera virtual. Amb més d’un centenar d’escoles de 12 països.

Darrers Programes

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...
Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç...
Avui destaquem que l'Ajuntament demana l'opinió de la ciutadania per millorar la mobilitat al passeig. El consistori...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.

Bon Dia Bona Hora – 15 Gener 2021

Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant de la policia local de...

Tertúlia Ciutadana – 14 Gener 2021

Avui parlem del procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim, la tipologia de comerç del municipi i l'evolució que...