Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 14 Gener 2021

Avui destaquem que l’Ajuntament demana l’opinió de la ciutadania per millorar la mobilitat al passeig. El consistori ha obert un procés de participació ciutadana per millorar la mobilitat del passeig marítim. Una decisió presa arran de la bona acceptació que va tenir el tancament del trànsit rodat al passeig durant el desconfinament de la primavera.

En aquell moment, el Govern municipal va fer una prova pilot aprofitant les restriccions de mobilitat imposades per l’estat d’alarma.

Avui parlem amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, per saber en què consisteix exactament el procés de participació que s’ha impulsat aquesta setmana i que ha de culminar al març amb les votacions.

Divendres és l’últim dia per utilitzar les targetes de la campanya “Compra a Lloret”. Una campanya creada per fomentar la despesa en establiments del municipi, tant comerços com bars i restaurants, i que ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania i el sector comercial. Avui en parlem amb la regidora de Comerç, Lara Torres.

Expliquem que els professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han començat a vacunar-se aquesta setmana. Dilluns va arribar una primera remesa de 150 dosis i es preveu que n’arribin més en els pròxims dies.

Aquesta setmana han començat unes obres al carrer de l’Oliva que mantindran aquest carrer tallat fins a finals d’abril. La zona afectada inclou el tram de carrer que va des de la Sènia del Rabic fins a Sant Pere. En coneixem tots els detalls amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, per comentar especialment com afecten els treballs a la circulació.

El Club Hoquei Lloret empata a quatre en el derbi gironí de l’OK Lliga davant del Palafrugell, escoltarem l’entrenador del Club Hoquei Lloret, Xavi Albet, com lamenta no haver tancat el partit quan tenien el marcador a favor.

També volem recordar que l’Ajuntament ha organitzat, per aquesta tarda, una audiència pública del pressupost municipal d’aquest 2021. Es farà de manera virtual, a partir de les set de la tarda, a través de la plataforma ZOOM.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 24 Gener 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 23 Gener 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Islàmica – 23 Gener 2021

Avui ens acompanya el representant de la religió Islàmica a Lloret de Mar, Youseff Lyoussi. Participa realitzant una pregunta a...