21 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 15 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Aquest divendres, Lloret de Mar acull la tercera Marató de Vacunació sense cita prèvia. En aquesta ocasió, la franja cridada a vacunar-se són les persones nascudes entre els anys 1952 i 1981.

Tothom que es vulgui vacunar ha de reunir les següents condicions: tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’Àrea Bàsica de Salut Lloret-Tossa, que inclou els CAPs de Lloret i del Rieral i el Consultori Local de Tossa de Mar; no tenir cap cita programada en cap altre centre; no haver rebut cap dosi; no haver passat la Covid-19 o haver-la passat fa més de sis mesos; i no tenir cap símptoma compatible amb la Covid-19.

La tercera Marató de Vacunació sense cita prèvia es durà a terme a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar, de nou del matí a vuit del vespre, o fins que s’esgotin les dosis. Els ciutadans que s’hi presentin, han d’identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu.

Recordem que el passat 7 de juliol es va fer la segona de les Maratons de Vacunació sense cita prèvia a Lloret. Va ser tot un èxit i es van administrar un total de 636 dosis.

En parlem de tot plegat amb la doctora Cristina Castellà.

Avui, dins del cicle Estiueja, tindrem l’humor d’en Peyu com a home orquestra. Parlem amb ell, en directe, a un quart de 9 del matí.

També expliquem que s’ha presentat un nou bus, de la flota municipal, que incorpora rampa automàtica per a persones amb mobilitat reduïda, i un seguit de millores d’eficiència energètica. En parlem amb els representants de Sagalés i amb el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Aquest dimecres s’ha presentat el mocador de la Festa Major de Santa Cristina. És de color groc clar i els diners recaptats es destinaran a l’associació Punt d’Equilibri. Els mocadors ja es poden aconseguir a les botigues del municipi. Ens ho comenta la regidora de Comerç, Lara Torres.

També destaquem propostes del cap de setmana, com la travessia Fussano i el concert de la coral Arts Nova i recordem que aquesta tarda hi ha jornada de donació de sang al centre civic del Rieral.

Darrers Programes