21 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Juny 2021

Avui us expliquem que Evenia Hotels busca els moments més màgics que s’hagin viscut en els seus establiments. La cadena hotelera ha posat en marxa la nova campanya anomenada “Es busquen records”, per seleccionar 10 Ambaixadors Evenia. Després d’un any de pandèmia, la campanya vol recuperar els bons moments que hagin passat els clients en els hotels Evenia, com una petició de mà, l’anunci d’un naixement o una nit memorable, entre altres. Els interessats en participar en la campanya tenen temps de fer-ho fins a aquest dijous. Els 10 millors records s’anunciaran el pròxim 1 de juliol, després de l’avaluació d’un comitè d’experts. Els guardonats comptaran automàticament amb l’estatus d’Ambaixadors Evenia i guanyaran un detall molt especial per a la seva pròxima estada en un dels hotels de la cadena. Ampliem aquesta informació amb Manel Comajuncosa, director comercial d’Evenia Hotels.

D’altra banda, expliquem que Lloret de Mar se suma al projecte europeu “Greentour”, com una de les destinacions pilot, per millorar els mètodes de gestió del patrimoni natural i cultural. Entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, a qui també li preguntarem per altres esdeveniments en els què han estat presents aquests dies.

També tindrem un record pel músic lloretenc Vicenç Franch, que ha mort a l’edat de 55 anys, després de lluitar contra un càncer. Era el baixista de la banda anomenada 972, una agrupació de referència a les comarques gironines, que també comptava amb Francesc Rubiño, a la veu i la guitarra, i Paco Córdona, a la bateria.

I en esports sabem com avança la planificació per a la pròxima temporada del Club Hoquei Lloret. De moment, ja es coneixen les baixes de jugadors importants com Marc González, Max Thiel i Moi Aguirre. Escoltem les declaracions del director esportiu de l’entitat, Fran González.

Darrers Programes