Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 16 Novembre 2020

Comencem setmana amb el Gran Recapte d’Aliments que organitza el Banc d’Aliments i que aquest any, per la situació de pandèmia, es fa de manera virtual. A més, a Lloret de Mar es fa un recapte municipal per fer front a l’elevada demanda que hi ha al Centre de Distribució d’Aliments de la vila.

Recordem els detalls de totes dues campanyes. A més, entrevistem un voluntari del centre que, arran de la crisi del coronavirus, ha hagut de convertir-se també en usuari. És en Mohamed El Alami. I entrevistem, també, la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

La plataforma Aturem la C-32 ha presentat més de 80 al·legacions al tercer projecte de la Generalitat per ampliar l’autopista fins a Lloret de Mar. En coneixem els detalls amb un dels portaveus de l’entitat, Joan Mora.

Expliquem que l’equip del Lloret d’hoquei patins va aconseguir un empat amb gust de victòria aquest cap de setmana al Vendrell. Els homes de Xavi Albet van empatar a 5 quan al final de la primera part perdien 4-0.

També en plana esportiva, sentim declaracions del lloretenc Bernat Ribera, que aquests dies es pot entrenar malgrat la pandèmia. Ho fa amb la Federació Espanyola a Suïssa per preparar-se per quan es reprenguin les competicions d’snowboard cross.

Acabem amb una entrevista al regidor del Teatre, Albert Robert, perquè moltes de les obres que s’han nominat als Premis Butaca 2020 s’han pogut veure al nostre municipi i volem valorar-ho amb el seu responsable.

Darrers Programes

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Carles Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.