Dijous, 3 desembre 2020
5.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Novembre 2020

Aquest dijous informem que Lloret se suma a la commemoració del Dia Internacional de la memòria transsexual. El Dia Internacional de la memòria transsexual se celebra cada 20 de novembre amb la voluntat de retre homenatge a totes les perosnes trans que han estat assassinades víctimes de la transfòbia. I també, recordar i denunciar la violència contínua que pateix la comunitat transgènere.

Parlem amb una dona trans de Lloret de Mar: la Isabel Arnaud i també entrevistem la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez.

Ens fem ressò d’una altra commemoració: la del Dia Universal del Dret dels Infants. Una data que commemora l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) el 20 de novembre del 1989. En parlem amb l’educadora infantil lloretenca Natàlia Grifé, molt vinculada al moviment “El 0-3 existeix”. Ella mateixa ens explica de què es tracta.

Anem fins al Mercat Municipal per explicar que s’hi ha creat una nova zona d’intercanvi de llibres. La idea és que els usuaris hi deixin llibres que ja hagi llegit i n’agafin d’altres que els puguin interessar. Els detalls els coneixem amb Esther González, del Mercat.

I acabem parlant de la recent estrena de dos curtmetratges per part d’una petita productora amb diversos membres de Lloret. És Meraki Films Productions i els muntatges que ja té publicats al seu canal de YouTube són “Narciso” i “Pilar”. Avui entrevistem a tres membres de la companyia, Greoor Macoli, Jesús Escobar i Aniol Oliver.

Darrers Programes

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha...
Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària,...
La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.
Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de...
Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar ja té ROM, Reglament Orgànic Municipal. El ple d’aquest...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 3 Desembre 2020

Avui parlem de la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual, del Pla de Nadal que ha presentat el Govern de la...

Bon Dia Bona Hora – 3 Desembre 2020

Avui destaquem que la Cursa de Nadal d'aquest any serà virtual. L'esdeveniment popular manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la...

Amb veu pròpia – Maria Rosa Lorenzo

La costura, una afició convertida en professió, li va permetre tirar endavant quatre fills tota sola, després de quedar vídua ben jove.

Bon Dia Bona Hora – 2 Desembre 2020

Parlem amb Jordi Orobitg perquè tornarà a formar part de la llista d'ERC per la demarcació de Girona a les eleccions al...