Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va engegar un procés participatiu per decidir amb la col·laboració ciutadana com ha de ser la mobilitat al passeig.

La idea va sorgir arran de la bona acollida que va tenir la prova pilot aplicada durant el desconfinament de la primavera passada, en què es va limitar el trànsit rodat al passeig unes hores al dia. Per prendre una decisió definitiva, però, el Consistori creu que cal demanar l’opinió als veïns, ja que es tracta d’un dels espais principals del municipi i és una decisió de molt de pes.

De moment, l’Ajuntament ha fet algunes trobades amb una cinquantena de veïns i diverses entitats i gremis. Nosaltres avui coneixem l’opinió de l’Associació de Taxistes, de la Penya Ciclista i de la botiga Bicigrino. Parlarem amb un representant de cada grup.

Lloret en Comú presenta una moció al ple de dilluns vinent per demanar que es trobi una solució per a l’antic edifici del Brava Park de Fenals. Ho expliquem detalladament i escoltem declaracions del portaveu del grup, Miguel Gracia.

Amb el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, farem balanç d’una dada: 2.600 carnets del MOLL va entregar l’Ajuntament al llarg del 2020. Recordem que aquest carnet permet als veïns de Lloret accedir gratuïtament a tots els equipaments del Museu Obert de Lloret.

A Xavi Flores, com a regidor d’Estadística i processos electorals, també li preguntem pel ple extraordinari que es va fer ahir a la tarda per designar les persones que conformaran les meses electorals a les eleccions del 14 de febrer.

Parlem amb la lloretenca Sofía Valencia, que fa uns mesos ha publicat el deu primer recull de poesia, titulat “Susúrrame una palabra de amor”. Parlem d’aquest llibre i de la resta de projectes que l’escriptora té sobre la taula.

Per acabar recordem que avui i demà hi ha campanya de donació de sang a Lloret i que avui s’estrena a Barcelona el curtmetratge “No es tu culpa”, de la productora lloretenca Bustek Films.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.