5.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 21 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts obrim el programa informatiu matinal de la ràdio de Lloret de Mar explicant-vos que es presenta a Lloret i Barcelona el primer congrés mundial de turisme esportiu, previst a finals de novembre a la destinació. L’esdeveniment, posposat a causa de la pandèmia, tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre al Palau de Congressos Olimpic. L’objectiu d’aquest congrés és analitzar la relació entre turisme esportiu i desenvolupament sostenible, així com la diversificació, la diferenciació i també la desestacionalització. Per fer-ho, comptarà amb una 60a de ponents provinents de diferents països com Estats Units, Canadà, França, gales, Irlanda del Nord. Una de les novetats és la incorporació d’hologrames per als participants de diferents ponents que no seran a Lloret de Mar presencialment. Serà el primer esdeveniment a Catalunya que utilitzarà aquesta tecnología, presentada al congrés de mòbils. En parlem amb diversos responsables, com el conceller Torrent, i entrevistarem l’alcalde.

També ens fem ressò que Lloret reconeix la fidelitat a una parella de turistes que fa 40 anys que venen de vacances a la destinació. Els escoltarem en el programa d’avui.

D’altra banda, expliquem que un article de National Geographic recomana visitar Lloret de Mar a través de l’activitat de marxa nòrdica i aprofitant les sortides que s’organitzen des del consistori i l’empresa Nordic Walking Es Trajo. Avui entrevistarem la responsable de l’empresa, Lourdes Duran.

A la segona part, sabem com va anar el primer “Sopar d’Il·lusions”, de l’Hotel Santa Marta. Es tracta d’una gala benèfica que, com ja vam explicar fa uns dies, aquest any ha recaptat diners per a l’associació Amics Joan Petit Nens amb càncer. Ho valorem amb la consellera delegada de l’establiment, Andrea Noguera.

Després, obrim plana esportiva per saber com va anar la setena edició de la Trail Selva Marítima, amb un recorregut que passava pels municipis de Tossa, Lloret i Blanes. L’organització anava a càrrec dels Fondistes de Blanes. Entrevistem un dels seus membres, Tomàs Llorens.

I també en esports escoltem les valoracions del triatleta lloretenc Rubén Aragón, que ha participat per primera vegada en un Ironman Full. La cita, celebrada a Vitoria amb prop d’un miler de corredors, va ser complicada, a causa de les condicions climatològiques, però el triatleta lloretenc va acabar en la 21a posició.

Darrers Programes