Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 29 Octubre 2020

Aquest dijous ens fem ressò que el govern de Lloret avala dues de les quatre propostes per al nou ramal de la C-32. Segons fonts municipals, són les que presenten un menor impacte ambiental i redueixen, alhora, el temps dels desplaçaments.

La decisió es fonamenta en l’informe dels serveis tècnics municipals. Un altre dels aspectes positius és que les propostes 1 i 2 garanteixen la supressió de barreres limitadores de la mobilitat com la GI-682 al seu pas per Lloret de Mar i Blanes. A més, també es donen més alternatives de comunicació amb els municipis de Tordera, Vidreres i Tossa de Mar i garanteix absorbir futurs i previsibles increments de trànsit.

D’altra banda, s’ha considerat que les opcions 3 i 4 eres contradictòries amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i el Pla d’Ordenació Urbana de Lloret. I és que aquestes opcions preveuen desdoblar la GI-682 empitjorant l’efecte de barrera, així com les emissions en l’àmbit urbà i residencial.

Entrevista a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, per valorar els detalls de les propostes i la importància d’aquesta infraestructura per el municipi.

Sabem amb quins terminis treballa l’Ajuntament per construir el nou centre per a la gent gran, després del conveni signat amb la Generalitat, que garanteix 48 places públiques noves.

Coneixem detalls d’un altre conveni amb l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme, de col·laboració amb el consistori i d’un any de durada.

Expliquem el protocol de seguretat de la Covid-19 que aplicarà l’Ajuntament al cementiri durant aquest cap de setmana de Tot Sants. Hi haurà dues entrades i sortides, un aforament del 25% i es recomana una estada màxima d’una hora.

Finalment, escoltem les reaccions dels clubs esportius de la vila, per la limitació horària per fer els entrenaments. Hi ha resignació i també malestar.

Darrers Programes

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Carles Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El...

Lloret Esportiu – 18 Gener 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.