Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 30 Desembre 2020

Avui obrim l’espai informatiu dient que l’Ajuntament i la Generalitat inspeccionaran l’estat de 50 pisos de Lloret de Mar per tal que puguin ser destinats a lloguer social. Es farà a través d’un conveni i les inspeccions han d’estar fetes abans del pròxim 15 d’abril. 

Des de l’equip de govern avalen la iniciativa, per tal que es pugui augmentar el parc de lloguer a la vila per a col·lectius vulnerables. Ara mateix, aquest parc és de 129 habitatges i, des del consistori, assenyalen que és una xifra insuficient donada la demanda que hi ha, que preveuen que augmenti durant el 2021.

La Generalitat finançarà cada inspecció amb 300 euros. Per la seva part, l’Ajuntament contractarà una empresa per comprovar l’estat de l’habitatge. La voluntat és captar els pisos de grans tenidors, com dels bancs, que estan buits o bé els que estan ocupats il·legalment.

Escoltem declaracions de la regidora Jennifer Pérez.

Les eleccions al Parlament de Catalunya, del pròxim 14 de febrer, se celebraran amb noves seus electorals a Lloret: el teatre i els pavellons d’esports municipal i del Pompeu Fabra. L’única seu que repeteix és la Casa de la Cultura. En parlem amb el regidor Xavi Flores, a qui també li preguntarem pels nous horaris del Museu Obert de Lloret.

També expliquem que Lloret de Mar serà aquest cap de setmana la seu de les jornades de formació de dones àrbitres d’hoquei patins. La cita s’emmarca en la celebració de la Supercopa d’Espanya, que també es disputarà a la vila els dies 2 i 3 de gener.

Anunciem que es convoca un concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari. Entrevistem la tècnica Josefina Fernández.

Finalment anem fins al teatre on aquest diumenge arriba “El meravellós viatge de la Lea”, un espectacle familiar que combinarà la imaginació, l’humor i la música. Ampliem la informació, amb la directora, Mercè Vila.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...