Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 4 Gener 2021

Primer informatiu de l’any que destaca a els comerciants i els pastissers de Lloret perque s’uneixen per fomentar la compra del tortell de Reis a la vila. La campanya, impulsada per l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, conviden als veïns a comprar en les pastisseries de Lloret i així poder guanyar diferents premis.


Per participar, cal encarregar el tortell en un dels següents establiments: Can Carbó, PdePà, Pastisseria Can Comas, Fleca Alarcón, Pastisseria Fleca Fenals o Pastisseria Frigola. Si en el tortell hi apareix la figura d’infermers o metges en forma de mussol, hi haurà premis. Seran en forma de vals de compra, per a diferents botigues o restaurants de la vila. Per descobrir quin és el premi que acompanya la figura, s’haurà de descarregar un codi QR o entrar al web de l’Associació de Comerciants a través del codi que acompanyarà la figura del tortell.


Parlem de la campanya amb Francesc Alsina, gerent de l’Associació de Comerciants de Lloret, i amb Nino Gómez, representant del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries.


També expliquem que l’arribada dels Reis d’Orient provocarà algunes restriccions de mobilitat. Això afectarà, especialment, algunes línies del transport urbà, que hauran de modificar el seu recorregut. Ens ho explica el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

Ens interessem pel lloretenc Enric Carcereny, que avui presenta el seu llibre titulat “Memòries d’un exsenador de Lloret”. Es tracta d’un recull de records de fa 80 anys, en què l’autor repassa diferents temes com actuacions passades de l’Ajuntament, històries de la política local o el testament de l’Asil de Sant Pere del Bosc.

Avui també hi ha sessió de cinema infantil amb el Cineclub Adler. Serà a partir de les 5 de la tarda, al Teatre de Lloret, amb la projecció de “Jacob, Mimi i els gossos del barri”. És un film d’animació que transmet un missatge d’esperança al públic més jove i que vol mostrar que la imaginació i el coratge poden canviar el món.

Acabem en plana esportiva, sabem com ha anat la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la vila, amb els quatre millors equips de l’OK Lliga del passat curs. Escoltarem les valoracions de la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany.

Darrers Programes

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la...
Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que...
En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.
Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Tertúlia Ciutadana – 21 Gener 2021

Avui parlem del procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat al passeig, es comenta la crida que ha fet Max...

Bon Dia Bona Hora – 21 Gener 2021

Avui coneixem l’opinió d’algunes entitats sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. Recordem que fa uns dies l’Ajuntament va...

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

Curem-nos en salut – 19 Gener 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació.  Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...