Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 6 Novembre 2020

Avui divendres obrim informant que la Biblioteca i el Puntet adapten els seus serveis a les noves mesures per aturar l’increment de casos de la Covid-19. Són dos dels equipaments que segueixen funcionant però només per a petits tràmits. Recordem que les últimes restriccions anunciades la setmana passada per la Generalitat estan enfocades a reduir la mobilitat. És per aquest motiu que els equipaments culturals i d’oci juvenil també s’han vist obligats a reduir la seva activitat.

En el cas de la Biblioteca Municipal, només està oberta per al servei de préstec. Per tant, la resta del funcionament ha quedat aturat i s’han suspès diverses activitats programades com les del Racó dels Contes o les visites a la sala d’exposicions. Per la seva part, el Puntet només està obert per a tràmits, atenció telefònica i consultes als ordinadors, però ha suspès totes les activitats lúdiques i de lleure. Pel que fa al Puntet de Fenals, la instal·lació està tancada.

Entrevista a Marina Nicolàs, regidora de la Biblioteca i de Joventut, perquè expliqui exactament com afecta a aquests serveis el moment de la pandèmia que es viu ara mateix

Expliquem que el Teatre de Lloret és un dels equipaments nominats per rebre un reconeixement en els Premis ARC 2020, que atorga per divuitè any la indústria musical del directe. El reconeixement s’inclou en la categoria que dona visibilitat a les iniciatives de teatres i auditoris. En parlem amb el regidor del Teatre, Albert Robert.

Entrevista a Jaume Saura, adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya, que ha atès les queixes dels veïns de Lloret de Mar. Va ser el passat dilluns, en una jornada que es va fer de manera telemàtica, per videotrucada i per telèfon.

També escoltem les explicacions de la lloretenca Montse Sala i Vila, que ha inaugurat “Microhistòries de Lloret”, la nova secció que ha presentat el Servei d’Arxiu Municipal. La seva aportació consta de cinc relats biogràfics del cementiri modernista de Lloret i dels seus panteons, que s’aniran publicant al llarg del mes de novembre.

En plana esportiva volem saber com es presenta el partit que jugarà el Club Hoquei Lloret aquest diumenge, a les 11 del matí. Serà davant del Liceo, un dels màxims favorits a guanyar el títol de campió de l’OK Lliga. Escoltem les declaracions de l’entrenador del conjunt lloretenc, Xavi Albet.

Darrers Programes

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del...
La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de...
Acabem la setmana explicant-vos que avui es presenta César Martín, el nou inspector que estarà al capdavant...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Religió Catòlica – 16 Gener 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Església Viva – 16 Gener 2021

Avui la primera mitja hora la destinem a escoltar el magazine del Bisbat de Girona “Església Viva”, l’evolució del programa “Resurrexit” emès per primera...

La Llista – El millor de la setmana

La Llista, un programa molt plural per a gent singular. Recupera els espais temàtics més rellevants de la setmana.