11.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 8 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Les vacunes es van esgotar a la marató que es va fer ahir a Lloret. La marató de vacunació que es va fer ahir a Lloret va ser un èxit total. La Corporació va acabar totes les dosis que tenia i va haver d’aturar la campanya a primera hora de la tarda, deixant desenes de persones sense poder-se punxar. El motiu és que, a última hora, es va decidir ampliar la franja d’edat, que inicialment era de 45 a 69 anys, i va admetre persones a partir dels 18 anys. Això va tenir una resposta molt ràpida i contundent, de manera que de seguida es va crear una llarga cua.

Ho valora la cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, Raquel Garreta.

Entrevistem la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, perquè Lloret i Blanes participen en una acció promocional arran de la selecció de la pel·lícula “Libertad”, òpera prima de Clara Roquet, al Festival de Cannes. El motiu és que el film ha estat rodat a les dues poblacions de la Costa Brava sud. Elizabeth Keegan ens explica què tenen previst fer.

Expliquem, també, com va anar ahir la concentració massiva que es va fer a la Plaça de la Vila per condemnar el cruel assassinat del jove Samuel Luiz a la Corunya en un crim homòfob.

La resta de programa el dediquem a la plana cultural. Primer de tot, coneixerem tots els detalls de la visita teatralitzada que s’inaugura aquest dissabte al Museu del Mar, titulada “L’últim daiquiri”. Una proposta que es recupera del 2013. La comentem amb el seu ideòleg, l’historiador David Barba, i un dels actors, Albert Muntané.

Tot seguit, parlem amb la lloretenca Carla Frigola, perquè acaba de publicar un nou videoclip, del seu tema “I’mBlessed”. Ella mateixa ens en dona els detalls.

Recordem dues cites musicals per avui, a les nou del vespre. D’una banda, s’inaugura la segona edició del festival Estiueja, amb un concert de la Beth al Jardí de la Pau. D’altra banda, com cada dijous, Tono Blasi torna a l’església de Sant Romà en el marc del Festival de Guitarra del Mediterrani.

Darrers Programes