Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 9 Novembre 2020

Comencem setmana parlant de la targeta Lloret Comerç que incorpora novetats destacades. L’Ajuntament ha decidit obrir la targeta Lloret Comerç a establiments de restauració i, a més, cada veí en podrà comprar més d’una. El funcionament és el següent: els ciutadans compren una targeta de crèdit que els costa 30 euros i en tenen 50 per gastar; o bé en compren una de 20 euros que permet gastar-se 30.

Entrevista a Lara Torres, regidora de Comerç, sobre l’ampliació del servei d’aquesta aquesta targeta que pretén incentivar les compres al municipi per ajudar els locals més afectats per la Covid-19.

Entrevista a Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ja que les oficines de turisme de Lloret han obtingut una nova certificació anomenada “Safe Tourism Certified”, que té en compte les mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris per evitar contagis de Covid-19. Només una altra oficina de tot Catalunya ha aconseguit aquesta certificació. A més, les oficines de Lloret han renovat la Q de Qualitat.

Parlem a fons de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que aquest any destinarà la recaptació a la investigació de la Covid-19. Cada any a Lloret s’impulsen diferents iniciatives solidàries amb aquesta campanya benèfica i nosaltres volem saber com es presenta la Marató amb la cap de comunicació, Begonya Garcia.

Entrevista al fotògraf lloretenc David Salcedo, perquè té en actiu ni més ni menys que quatre exposicions. Dues ja estan inaugurades i dues més s’inauguren aquesta setmana.

Acabem parlant amb Mireia Peralta, una lloretenca que a principis de setembre va marxar a Bèlgica d’Erasmus i que la setmana passada va haver de tornar a casa per la Covid-19.

Darrers Programes

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.
Iniciem setmana i mes amb la notícia que Lloret de Mar és el municipi de les comarques...
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.

Bon Dia Bona Hora – 2 Març 2021

Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip de govern ha anunciat que,...

Lloret Esportiu – 1 Març 2021

Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.